Banken willen zwarte lijst voor wiettelers in koophuis

  • SHARE:
  • Tweet this

November 30th, 2009 | 17:56
Door webmaster

Banken willen mensen die wiet kweken in een koopwoning hun huis uit gaan zetten.  Ook moet er een zwarte lijst komen van mensen die ooit wiet hebben gekweekt; zij komen dan niet meer in aanmerking voor een hypotheek. Deze zoveelste repressieve maatregel werd vandaag bekend gemaakt op NOS teletekst:

Teletekst_30_11_2009_banken_willen_wiettelers_aanpakken

Zie ook het Volkskrant-bericht ‘Ook banken achter wiettelers aan‘.

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.