Taskforce hennepteelt

Het wordt steeds gekker met de ‘Taskforce Georganiseerde Hennepteelt’ of te wel de afdeling list en bedrog. Max Daniels met zijn dure nieuwe speeltje… Lachen, maar ook huilen. Wat een verspilling van politietijd en fondsen! Op kosten van de belastingbetaler! En hup, daar wordt de pers weer uitgenodigd voor de zoveelste showvertoning. Wordt de nonsens, de onjuiste gegevens, die uit de mond van de woordvoerder vloeit, klakkeloos en ongecheckt opgeschreven. Een voorbeeld: 80 procent gaat de grens over. Oh ja? Eerder is het zo dat er helaas weer wiet geïmporteerd moet worden vanwege de schaarste en de voortdurende recessie. Vijftien jaar van stemmingmakerij, het op allerlei manieren criminogeen maken van onze cannabiscultuur, en demonisatie en angst creëeren, hebben er toe geleid dat goede kwaliteit cannabis duur is geworden en moeilijk te krijgen. Ook zijn veel kleine kwekers te bang en te opgejaagd om nog te durven kweken. Politiek en politie zijn er zelf verantwoordelijk cannabis weer interessant voor de georganiseerde criminaliteit gemaakt te hebben. Ik nodig de taskforce uit om 9 mei ‘cannabisbevrijdingsdag’ de wietwolken boven het Museumplein met hun ‘cannachopper’ speeltje te komen sniffen.

Jackie Woerlee, Amsterdam

“Politiek en politie zijn er zelf voor verantwoordelijk dat cannabis weer interessant is voor de georganiseerde criminaliteit”

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*