Documentaire Cannabis Tribunaal online

  • SHARE:
  • Tweet this

October 7th, 2009 | 13:26
Door webmaster

De documentaire die Robbert Bianchi maakte over het eerste Cannabis Tribunaal is nu te bekijken via deze link. De VOC heeft een dubbele DVD met deze documentaire en bonusmateriaal verspreid onder politici en journalisten, als voorbereiding op het aanstaande Kamerdebat over de nieuwe drugsnota van het kabinet. De ruim 50 minuten durende impressie bevat hoogtepunten van het twee dagen durende Tribunaal dat op 1 en 2 december 2008 plaatsvond in Nieuwspoort, Den Haag.

Bekijk hier de video

Frans Weisglas en Cisca Joldersma, drugswoordvoerster van het CDA in de Tweede Kamer, tijdens het Cannabis Tribunaal (foto: Whazzup)

Frans Weisglas en Cisca Joldersma, drugswoordvoerster van het CDA in de Tweede Kamer, tijdens het Cannabis Tribunaal (foto: Whazzup)

Henk Poncin, oprichter van het Cannabis College Amsterdam en Evert de Verdamper tijdens het Cannabis Tribunaal (foto: Derrick Bergman / Gonzo Media)

Henk Poncin, oprichter van het Cannabis College Amsterdam en Evert de Verdamper tijdens het Cannabis Tribunaal (foto: Derrick Bergman / Gonzo Media)

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.