AGENDA

  • SHARE:
  • Facebook
  • Digg
  • Tweet this
  • Google

1 februari:
Benefiet ten bate van Trekt Uw Plant, de eerste Cannabis Social Club van België. Vanaf 15.00 uur, 3271 Keiberg, België. De organisatie meldt: ‘Verwacht je aan een geweldig totaalspektakel: een onemanshow (+guests), een rijkelijk late eindejaarscoference, leuke deuntjes, kinderanimatie, versnaperingen, een tweedehandsmarktje en zo veel meer! Alle inkomsten gaan uiteraard naar TUP maar er is ook nood aan die andere steun: moral support. Breng daarom dus vooral ook volk mee, naast je portemonnee! Trekt Uw Plant wordt gewurgd en doodgezwegen, maar dat houdt ons niet tegen!

5 februari:
Cannabis Europa conference, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Madrid, Spanje.

18 februari 2020:
Maandelijkse VOC vergadering, vanaf 13.00 uur, Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 124, Amsterdam. Sympathisanten en geïnteresseerden zijn zoals altijd van harte welkom!

13-15 maart:
Spannabis, zeventiende editie van de grootste cannabisbeurs van Europa, Fira de Cornellá, Barcelona, Spanje.

1-3 april:
International Cannabis Business Conference Berlin, International Continental Hotel, Berlijn, Duitsland.

STEUN HET VOC
IN DE STRIJD
VOOR FATSOENLIJK
CANNABISBELEID

 

 

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.