Help mee!

Het VOC zorgt voor een stevig geluid tegen de afbraak van het cannabisbeleid en vóór legalisering. We doen een beroep op alle personen, bedrijven en organisaties in Nederland om ons te steunen.

> > > > English: click here < < < <

© Gonzo media

Het VOC laat regelmatig van zich horen, met een gecoördineerde lobby richting politiek, media en publiek. Daarnaast organiseren we evenementen als het Cannabis Tribunaal en Cannabis Bevrijdingsdag en campagnes als Cannabis? Aangenaam!, Cannabis en Verkeer en VeiligThuisKweken.
Voor al deze activiteiten is geld nodig. 

Beeld: VOC
Beeld: VOC

Waarom is jouw steun onmisbaar?
Het VOC is een onafhankelijke, niet-commerciële stichting. Wij ontvangen geen subsidies van overheden. Daarom is jouw steun onmisbaar. Doneren kan onderaan deze pagina, al vanaf €4,20, desgewenst anoniem en zonder creditcard.

Overige betaalwijzen voor donaties:
Nog beter, want zonder commissie, is direct storten op de rekening van stichting VOC, Eindhoven:
IBAN: NL29 ABNA 0429 8171 26  |  BIC: ABNANL2A

Activisten
Het VOC bundelt de krachten van iedereen die op wil komen voor een einde aan het verbod op cannabis in Nederland. Doel van onze acties is de politieke partijen en de publieke opinie warm maken voor de legalisering van cannabis als enige juiste uitweg uit de huidige situatie.Leaf-fist

Je kunt je inschrijven op onze mailinglijst, zodat je regelmatig nieuws ontvangt over onze activiteiten en de laatste (inter)nationale ontwikkelingen op cannabis gebied. En je kunt naar de maandelijkse VOC vergadering komen, waar we acties voorbereiden en onze strategie bepalen. Datum, plaats en tijd van de volgende VOC-vergadering vind je bij Agenda.

Interesse?
Stuur dan een mailtje naar info@voc-nederland.org of vul bij Contact het contactformulier in.

Direct doneren via IDeal, Bancontact of SOFORT Banking:

Name

Company name

Email address*

Message

Amount €*